Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hé hallo
Hé hallo
Lotte was na haar scheiding nogal op zoek naar een nieuwe man. Overgangsklachten staken een spaak in het wiel. Intussen voelt ze zich goed met haar baan en m... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Gemengde rozen
Gemengde rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijhei... »
 
 
 
 
 

Het Groene geraamte
Het Groene geraamte
de basis van uw tuin »
 
 
 
 
 

68 Roosjes
68 Roosjes
Treffende thema's in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrouw ... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
 »
 
 
 
 
 

Hé hallo!
Hé hallo!
Lotte van der Elster (54) is sinds acht jaar gescheiden en heeft twee volwassen dochters, waarvan er een tijdelijk weer bij haar woont. Na haar scheiding is ... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs kan pas over een halfjaar in haar nieuwe baan beginnen. Ondertussen zit ze met spanningen in haar huwelijk? Haar man maakte een slippertje, terwijl ze z... »
 
 
 
 
 

Verlinden way
Verlinden way
 »