Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kuipkoorts
Kuipkoorts
Twee Feyenoordfans in hart en nieren over een jaar Feyenoord; grappig, ontroerend, ontluisterend, hoopvol'Ja, en volgend seizoen zitten we er gewoon allemaal... »
 
 
 
 
 

Boterballentijd (set van 10)
Boterballentijd (set van 10)
Niet minder dan gladweg geniaal is het fictieve verslag door Ronald Giphart van een historische gebeurtenis: de eerste passagiersvlucht van Amsterdam naar Ne... »
 
 
 
 
 

Troost
Troost
Troost is een bijtende roman over liefde, roem en ondergang tegen de achtergrond van de Nederlandse kokswereld. »
 
 
 
 
 

Mismatch
Mismatch
‘Onze supermarkten puilen uit van calorierijk voedsel vol suikers en vet. Onze smaakvoorkeur naar vet en zoet stamt uit ons biologische verleden, toen het ... »
 
 
 
 
 

Wie waarlijk leeft
Wie waarlijk leeft
In juni 2020 is het vijfentwintig jaar geleden dat oud-politicaWijnie Jabaaij overleed. Als Kamerlid maakte ze zich sterk voorvrouwenrechten en de positie va... »
 
 
 
 
 

Willem de Dikke
Willem de Dikke
de wondere avonturen van onze kroonprins »
 
 
 
 
 

Startpakket met counterdisplay en 30 MatchBoox
Startpakket met counterdisplay en 30 MatchBoox
De MatchBoox display is onderdeel van het assortimentspakket voor wederverkopers van MatchBoox. De gratis display bestaat uit 3 luciferboeken per titel van R... »
 
 
 
 
 

De Blinde Reiziger
De Blinde Reiziger
'Een twinkelend en imponerend kunstwerk' - Ronald Giphart.Een ontroerend erotisch verhaal met een memorabele ontmoeting tussen twee geliefden. Onde... »