Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Der is gjin der dere
Der is gjin der dere
 »
 
 
 
 
 

Een restaurant met tien sterren
Een restaurant met tien sterren
Het kookboek is een samenkomst tussen de schrijvers Ronald Giphart, Saskia Noort, Joost Zwagerman, Bart Chabot en de kunstenaars Marjolijn de Bruin, Judith W... »
 
 
 
 
 

Applaus
Applaus
 »
 
 
 
 
 

Kuipkoorts
Kuipkoorts
Twee Feyenoordfans in hart en nieren over een jaar Feyenoord; grappig, ontroerend, ontluisterend, hoopvol'Ja, en volgend seizoen zitten we er gewoon allemaal... »
 
 
 
 
 

Het eeuwige gezeik
Het eeuwige gezeik
<p>Natuurlijk zijn er ekende barre periodes in de Nederlandse voetbalgeschiedenis als 1889-1973 of de vroege Jaren 80, maar was 1974 eigenlijk - achteraf bez... »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland
IJsland is een meeslepende roman over een zeer moeizame geboorte die alles weer in perspectief zet, tegen de achtergrond van de Nederlandse cabaretwereld. »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland
 »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Alle tijd
Alle tijd
Hun vriendschap begon bij de ontelbare avonden in hun stamcafĂ©,avonden die nooit ophielden. Ze raakten verslaafd aan hetgoede leven en de saamhorigheid. Ze ... »
 
 
 
 
 

Ik ook van jou
Ik ook van jou
<em>'Wat is het toch heerlijk om te zijn zoals wij,' zegt Fräser tegen Ronald. 'Ik bedoel: jong, knap, bedroefd en totaal verliteratuurd.'</em>

<em>Ik ook ... »