Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtangst
Nachtangst
De van oorsprong Nederlandse schrijver P.J. Weber kan in NewYork niet van zijn pen alleen leven. Om in zijn levensonderhoudte voorzien, doet hij administrati... »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland
Giph is terug en hoe!<br/><br/>Ze noemen zich handelaren in humor. Al twaalf jaar verkopen Giph en zijn twee aartsvrienden Egon en Ludo plezier en luim aan h... »
 
 
 
 
 

Je bent wat je leest
Je bent wat je leest
Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediĆ«nt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is. Een he... »
 
 
 
 
 

Een familie en een Griekse god
Een familie en een Griekse god
<p>Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk g... »
 
 
 
 
 

Lieve
Lieve
Noah en Lieve zijn het powerkoppel van de Nederlandse filmwereld. Hij als talentvolle, prijswinnende regisseur, zij als spetterende actrice. Lieve is de lief... »
 
 
 
 
 

Gast!
Gast!
 »
 
 
 
 
 

Stad van zachte idioten
Stad van zachte idioten
In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen to... »
 
 
 
 
 

Phileine zegt sorry
Phileine zegt sorry
<p>'Sorry' komt in Phileines woordenboek niet voor. De temperamentvolle powervrouw heeft lak aan alles en iedereen. Met haar gepeperde mening en verbale vuur... »
 
 
 
 
 

Phileine zegt sorry
Phileine zegt sorry
Phileine, de hoofdpersoon in deze roman, is 'beauty brains beast best'. Maar wanneer ze haar vriend Max onverwachts in New York gaat opzoeken en hem daar aan... »
 
 
 
 
 

Planeet literatuur
Planeet literatuur
 »