Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gala
Gala
 »
 
 
 
 
 

Je bent wat je leest
Je bent wat je leest
 »
 
 
 
 
 

Lieve
Lieve
Lieve is een opwindend verhaal over verliefdheid, verlangen en trouw tegen de achtergrond van de Nederlandse filmwereld. »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Lieve
Lieve
Noah en Lieve zijn het powerkoppel van de Nederlandse filmwereld. Hij als talentvolle, prijswinnende regisseur, zij als spetterende actrice. Lieve is de lief... »
 
 
 
 
 

Ik, robot
Ik, robot
 »
 
 
 
 
 

Wake
Wake
De wake bevat drie korte novellen, die op verrassende wijze sterk met elkaar verbonden zijn.Alle drie de verhalen zijn vanuit een onmogelijk perspectief gesc... »
 
 
 
 
 

Phileine zegt sorry
Phileine zegt sorry
Phileine, de hoofdpersoon in deze roman, is 'beauty brains beast best'. Maar wanneer ze haar vriend Max onverwachts in New York gaat opzoeken en hem daar aan... »
 
 
 
 
 

Heblust
Heblust
 »
 
 
 
 
 

Alle tijd
Alle tijd
Hun vriendschap begon bij de ontelbare avonden in hun stamcafĂ©, avonden die nooit ophielden. Ze raakten verslaafd aan het leven en aan de saamhorigheid. Ze ... »