Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zonder genade
Zonder genade
Franka en Phinus vormen al veertien jaar een hecht paar, wanneer ze hun enige kind, hun zoon Jem, verliezen. Vanaf dat ogenblik belanden ze in een nachtmerri... »
 
 
 
 
 

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt
Een meisje, Loes, groeit op in een vredig dorp, waar ze samen met haar moeder de oude, krakende pastorie bewoont. Ook de Luco’s wonen daar, twee vriendelij... »
 
 
 
 
 

Echt sexy
Echt sexy
Ik ben Fiebie Koolveld ik ben dertien ik ben voor niemand bang. Ik heb mijn nieuwe H&M-topje aan. Ik heb twee mobieltjes, een laptop, een TomTom en een Xbox.... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Al heeft Igor niet het verstand van een Nobelprijswinnaar, zelf vindt hij dat hij het beter heeft getroffen dan de meeste mensen. Overdag monteert hij stacar... »
 
 
 
 
 

Heden ik
Heden ik
 »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
De wereld vergaat. Op één stad na: Almere. Als de stofwolken zijn op-getrokken, blijken er nog maar een paar duizend inwoners over. Het zijn voornamelijk v... »
 
 
 
 
 

Liever horen we onszelf
Liever horen we onszelf
De jonge fotografe Mila vindt de liefde van haar leven. Ze doet alles om hem gelukkig te maken, ook als hij een van zijn buien heeft. Maar dan verdwijnt hij ... »
 
 
 
 
 

Verborgen gebreken
Verborgen gebreken
Met wat de tienjarige Christine op haar geweten heeft, zit er niets anders meer op dan van huis weg te lopen. In paniek verstopt ze zich met haar kleine broe... »