Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pas goed op jezelf
Pas goed op jezelf
 »
 
 
 
 
 

Ontaarde moeders
Ontaarde moeders
Zevenendertig jaar geleden is Meijken voor het laatst buiten geweest, als bruid. Daarna is het er niet meer van gekomen, tot ze bezoek krijgt van haar zwager... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Zonder genade van Renate Dorrestein is als hertaling verschenen in Leeslicht. Het boek gaat over zinloos geweld: een jongen van vijftien wordt in de disco pe... »
 
 
 
 
 

Buitenstaanders
Buitenstaanders
Een jong gezin is op weg naar een vakantiebestemming. Door autopech stranden ze bij een verlaten huis aan het water. Afgesneden van de werkelijkheid woont da... »
 
 
 
 
 

Dagelijks werk
Dagelijks werk
<p>Renate Dorrestein is niet alleen de razend populaire auteur van tientallen romans, zij schreef ook talloze artikelen en gaf vele lezingen. In <i>Dagelijks... »
 
 
 
 
 

Hart van steen
Hart van steen
We waren al met zijn vieren toen Ida werd geboren, in een ongewoon koude zomernacht. Dankzij de bijna volle maan was het zelfs om twee uur nog zo licht dat w... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
dwarsligger 579 Renate Dorrestein Reddende engelEen spannende psychologische roman over naastenliefde, eigenbelang en het verlangen ergens bij te horen.Een j... »
 
 
 
 
 

Heiligenlevens en bananenpitten
Heiligenlevens en bananenpitten
Heiligenlevens en bananenpitten is het verhaal van de eerste schuchtere schreden van kleine Renate op het lezerspad. De tuttige jaren '50 methode An en Moe i... »
 
 
 
 
 

Het Hemelse Gerecht
Het Hemelse Gerecht
Het verbaast Ange vaak dat zij en haar zus zo'n verschillende relatie hebben met eenzelfde man: zij zo bedaard en Irthe zo stormachtig. Twee zusters, één m... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Jem is vijftien en voor het eerst verliefd. Zijn hele toekomst ligt nog voor hem als hij op een avond in een discotheek wordt doodgeschoten. Zijn ouders bel... »