Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noorderzon
Noorderzon
Topaas wordt getergd door schuldgevoel wanneer een automobilist het leven laat omdat zij dronken op de fiets zat. Overal waar zij zich vertoont gebeuren er o... »
 
 
 
 
 

De leesclub
De leesclub
Zeven montere vriendinnen Tillie, Jo, Willemien, Annabel, Martha, Leonie en Barbara vormen een hechte leesclub, hoewel Barbara er sinds haar faux pas een be... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Franka en Phinus vormen al veertien jaar een hecht paar, wanneer ze hun enige kind, hun zoon Jem, verliezen. Vanaf dat ogenblik belanden ze in een nachtmerri... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Al heeft Igor niet het verstand van een Nobelprijswinnaar, zelf vindt hij dat hij het beter heeft getroffen dan de meeste mensen. Overdag monteert hij stacar... »
 
 
 
 
 

Boosaardige verhalen
Boosaardige verhalen
 »
 
 
 
 
 

Zolang er leven is
Zolang er leven is
Iedere zomer houden drie vriendinnen, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Na een wat chaotisch verlopen picknick heeft ieder van ... »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
De wereld vergaat. Op één stad na: Almere. Als de stofwolken zijn op-getrokken, blijken er nog maar een paar duizend inwoners over. Het zijn voornamelijk v... »
 
 
 
 
 

Pas goed op jezelf
Pas goed op jezelf
 »
 
 
 
 
 

Pandora pakket
Pandora pakket
 »
 
 
 
 
 

Liever horen we onszelf
Liever horen we onszelf
De jonge fotografe Mila vindt de liefde van haar leven. Ze doet alles om hem gelukkig te maken, ook als hij een van zijn buien heeft. Maar dan verdwijnt hij ... »