Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi en de dieren
Bobbi en de dieren
Welke dieren ken jij al?<br/>De hond, de poes, het konijn…<br/> »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

Wat hoor je op de boerderij?
Wat hoor je op de boerderij?
Leer alle dierengeluiden kennen met dit nieuwe Bobbi-boek<br/><br/>In Bobbi. Wat hoor je op de boerderij? komt de boerderij tot leven! Samen met Bobbi ontdek... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat voetballen, pakket 3 stuks
Bobbi gaat voetballen, pakket 3 stuks
Mama zegt: 'Kom kijken Bobbier is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig.'Hoi!', roept hij, 'dan kijk ik mee.' »
 
 
 
 
 

Bobbi op de wc
Bobbi op de wc
Bobbi mag op de grote wc gaan plassen. Hij vindt het best spannend: die wc is zo hoog! Kan hij dat wel? Gelukkig leert hij al snel dat hij nergens bang voor ... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de baby
Bobbi en de baby
Er is een kleine baby geboren uit mama's bolle buik! Bobbi helpt met de baby in bad doen, aankleden en de fles geven. Dit boekje is het vervolg op Bobbi word... »
 
 
 
 
 

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Souwtje en de potvis
Souwtje en de potvis
Souwtje woont tevreden op haar eiland in het scheefgewaaide huis.Op een dag komt Tom logeren en hij oefent op een aangespoelde gitaar. Al gauw komen de zeeho... »
 
 
 
 
 

Welterusten, lieve Bobbi
Welterusten, lieve Bobbi
Bobbi is nog lang niet moe...Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Na het eten nog even tv ­kijken, dan tandenpoetsen, pyjama... »