Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi's wereld kijk- en zoekboek
Bobbi's wereld kijk- en zoekboek
bobbi's wereld kijk- en zoekboek<br/><br/>Wat is er veel te zien op de grote zoekplaten van Bobbi. <br/>Hij is in de speelzaal, op de kinderboerderij en in h... »
 
 
 
 
 

Eet smakelijk, lieve Bobbi
Eet smakelijk, lieve Bobbi
Boodschappen doen, koken en samen aan tafel gaan om te eten: het is een dagelijks ritueel in elk gezin. Peuters en kleuters zullen smullen van dit leuke nieu... »
 
 
 
 
 

Joupy en Kokmeeuw
Joupy en Kokmeeuw
Een meeuw die kok-kok-kok roept kent Joupy nog niet. Hij lacht de meeuw uit en noemt hem “kakmeeuw”. Maar dat laat Kokmeeuw niet zomaar gebeuren...FLATS!... »
 
 
 
 
 

Bobbi de allerliefste juf
Bobbi de allerliefste juf
Een juf speelt een belangrijke rol in het leven van een peuter of kleuter. Dit Bobbi-boek is het ideale cadeau als een kind afscheid neemt van de peuterspeel... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de lente
Bobbi in de lente
Geniet samen met Bobbi van de lente; hij ziet vogels een nestje bouwen, fietst naar de lammetjes in de wei, telt de nieuwe kuikentjes en blaast samen met Oll... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de speelzaal
Bobbi naar de speelzaal
BOBBI NAAR DE SPEELZAAL Bobbi speelt nu met de blokken. Kom je helpen beertje Tom? Wat wordt dat een hoge toren Boem daar ligt hij al weer om. Een vrolijk bo... »
 
 
 
 
 

Dag, speentje!
Dag, speentje!
Afscheid nemen van het speentje: de meeste peuters moeten er een keer aan geloven. Dat kan best even een lastig proces zijn. Dit nieuwe Bobbi-boek kan daarbi... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de dieren
Bobbi en de dieren
Welke dieren ken jij al?<br/>De hond, de poes, het konijn…<br/> »
 
 
 
 
 

Bobbi puzzelboek
Bobbi puzzelboek
Voor alle Bobbi fans is er nu eindelijk ook een puzzelboek. Het kleurrijke boek heeft een lekker groot formaat en is gemaakt van stevig karton. Uitermate ges... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de babydieren
Bobbi en de babydieren
Het is voorjaar. De tijd van het jaar waarin er weer veel dierenbaby’s geboren worden. Wat zijn ze schattig! Kijk dat zachte lammetje. En dat vrolijke veul... »