Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi omkeerboek zomer
Bobbi omkeerboek zomer
In het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels 'Bobbi gaat naar zee' en 'Bobbi op vakantie' gebundeld.Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus! »
 
 
 
 
 

Bobbi kleurboek
Bobbi kleurboek
De leukste kleurplaten<br/>Meer dan 50 leuke kleurplaten in één boek.<br/><br/>Kleuren en kleurplaten zijn weer helemaal terug van (nooit?) weggeweest. Met... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert feest
Bobbi viert feest
'Wat een feest,' zegt Bobbi lachend.Alles kan en alles mag.Zelfs op straat kun je gaan spelen.'Dit wil ik wel elke dag!'-> Speciale uitgave in de bekende Bob... »
 
 
 
 
 

Joupy, de kleine zeehond
Joupy, de kleine zeehond
Deze herziene uitgave van Joupy, de kleine zeehond heeft een iets groter formaat en is fris vormgegeven. Wel heeft het dezelfde vertederende illustraties van... »
 
 
 
 
 

Dag opa Henk
Dag opa Henk
Afscheid nemen voor peutersEen gevoelig, troostrijk prentenboek voor peuters die met de dood te maken krijgen.Opa Henk is ziek. Heel erg ziek.Zijn kleindocht... »
 
 
 
 
 

Bobbi oppasboek
Bobbi oppasboek
 »
 
 
 
 
 

Bobbi Kartonboek
Bobbi Kartonboek
Wat heeft Bobbi voor speelgoed? Een bal, een step en een trein¿. »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende Bobbi-boekjes. Om uit te delen als je jarig bent, of lekker allemaal zelf te houden!Deze titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de dierentuin
Bobbi naar de dierentuin
H, wat doen die olifanten? Bobbi roept: "Ze gaan in bad." Kijk, die s... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Pasen
Bobbi viert Pasen
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst is daar dan eindelijk Bobbi viert Pasen! In deze v... »