Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de herfst
Bobbi in de herfst
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.Bobbi roept: '... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat sporten
Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal! »
 
 
 
 
 

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas kijk- en zoekboek
Sinterklaas kijk- en zoekboek
De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de tandarts
Bobbi naar de tandarts
Bobbi en zijn vriendjes zeggen ‘Aaaaah’Naar de tandarts gaan hoort erbij, voor jong en oud! Of je het nu juist interessant vindt of stiekem toch best spa... »
 
 
 
 
 

Bobbi ABC
Bobbi ABC
De a is van aardbei, de b is van boek.<br/>Ken jij al woorden met de c?<br/><br/>Leer samen met Bobbi de letters van het alfabet.<br/> »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

De allerliefste oma
De allerliefste oma
Het leukste cadeau voor de allerliefste oma!We gaan naar de markt,' zegt oma. Bobbi lacht: 'Ik pak de mand! Zal ík die voor je dragen, oma?' Kijk, daar gaan... »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »