Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomloos
Droomloos
de fantasiejagers. De Fantasiejagers. De Fantasiejagers : een groep mensen met uiteenlopende gaven die een... »
 
 
 
 
 

Angstdroom
Angstdroom
De Fantasiejagers: een groep mensen die een opdracht krijgen van de... »
 
 
 
 
 

Anders
Anders
Manon Maxim is een anderssoort.<br/>Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houd... »
 
 
 
 
 

Als doden spreken
Als doden spreken
Als Doden Spreken
Mel Hartman
9789463967648

Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft e... »
 
 
 
 
 

Hotel in de Wolken
Hotel in de Wolken
<p>‘Het hotel is nog niet tevreden. Het is de beurt aan het andere team. Het spel begint opnieuw.’</p><p>Hella en haar vrienden zitten nog steeds vast in... »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
Welkom in de fantastische wereld van Mel Hartman<br/><br/>De fantasiejagers: een groep mensen met uiteenlopende gaven die een opdracht krijgen van de regerin... »
 
 
 
 
 

Als doden spreken
Als doden spreken
Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ... »
 
 
 
 
 

Heen
Heen
<p>De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overhoop gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen ... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een kijkje in haar (droom)wereld vol met niet alledaagse situaties en overdenkingen. Zo stapt zij, zonder het do... »