Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droombeeld
Droombeeld
Welkom in de fantastische wereld van Mel Hartman

De fantasiejagers: een groep mensen met uiteenlopende gaven die een opdracht krijgen van de regeringen van ... »
 
 
 
 
 

Als doden spreken
Als doden spreken
Als Doden Spreken
Mel Hartman
9789463967648

Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft e... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
 »
 
 
 
 
 

Hotel in de Wolken
Hotel in de Wolken
<p>‘Het hotel is nog niet tevreden. Het is de beurt aan het andere team. Het spel begint opnieuw.’</p><p>Hella en haar vrienden zitten nog steeds vast in... »
 
 
 
 
 

Maling
Maling
Maling neemt de lezer mee in het bizarre hoofd van Maxim Hartman. Dit vrij massieve hoofd heeft een diameter van ruim 62 centimeter met binnenin een uniek br... »
 
 
 
 
 

Spel der grenzen
Spel der grenzen
Iedereen loopt dagelijks tegen grenzen op zonder dat wij ons hiervan bewust zijn. Het spreekt tenslotte voor zich dat we niet onsterfelijk zijn, dat we onder... »
 
 
 
 
 

Als doden spreken
Als doden spreken
Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ... »
 
 
 
 
 

De nationale loterij
De nationale loterij
Jan Hanssens leidt een leven van, zoals hij het zelf noemt, `een aaneenschakeling van pech en problemen`. Geluk, vond hij, was niet iets dat je afdwong maar ... »
 
 
 
 
 

Heen
Heen
<p>De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overhoop gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen ... »
 
 
 
 
 

Hotel op de Rots
Hotel op de Rots
Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten... »