Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Freak
Freak
Freak, een Manon MaximverhaalManon is veertien en weet nog niet zo lang dat ze anders is dan haar klasgenoten. Ze moet de grenzen van haar gave nog ontdekken... »
 
 
 
 
 

Heen
Heen
<p>De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overhoop gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen ... »
 
 
 
 
 

Calm Effects
Calm Effects
The Beginning! »
 
 
 
 
 

Hotel op de Rots
Hotel op de Rots
Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten... »
 
 
 
 
 

Terug
Terug
<p>Alsof haar leven al niet genoeg overhoop gegooid werd toen George Borg ontdekte dat ze Tunnels kan zien, en bovendien als enige Matroos door die Tunnels n... »
 
 
 
 
 

Schitterende wereld
Schitterende wereld
 »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
<i>Met ontbloot bovenlichaam liep ik nietsvermoedend het pashokje uit. Daar stond ik dan, in Full Monty...</i>

In <i>Hersenkronkels</i> geeft Mel ... »
 
 
 
 
 

Als Doden Slapen
Als Doden Slapen
April Charles is nog niet bekomen van haar vorige avontuur of er wordt haar weer om hulp gevraagd. Dit keer door niemand minder dan Hecate, een hogere elf. H... »
 
 
 
 
 

Fantasiejagers
Fantasiejagers
Sinds de komst van lsquohet Portaalrsquo staat de wereld in rep en roer. De ontdekking van een nieuwe dimensie Emowereld brengt met zich mee dat de droomwere... »