Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Waan je in een andere wereld
Waan je in een andere wereld
De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of ... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek... op chatten
Meiden zijn gek... op chatten
Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. <br/><br/>Janine voelt zich buitengesloten, omdat ze als enig... »
 
 
 
 
 

MZZL meiden
MZZL meiden
9-12 jaar / 12-15 jaar Vlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of ze op hun geboortedag naar de notaris willen kom... »
 
 
 
 
 

Flippa Flodderhoed
Flippa Flodderhoed
 »
 
 
 
 
 

K met peren
K met peren
<i>K met peren</i> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze is vor... »
 
 
 
 
 

Wie is de dief?
Wie is de dief?
Als Linne haar praatpet opzet, kan ze met dieren praten. Ze ontdekt dat er dieren worden gestolen van de kinderboerderij. Van een konijntje hoort Linne wie d... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen paard
Het verdwenen paard
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »
 
 
 
 
 

Actie!
Actie!
Een nieuw boek in de succesvolle serie Tobjob! Iris wil actrice worden. Ze zit al jaren op een theaterschool, samen met haar vriendin Arja en maatje Dez. De ... »