Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mangelvrouw
Mangelvrouw
<b>IJzingwekkend thrillerdebuut van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk</b>Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lu... »
 
 
 
 
 

Mijn vader is een tovenaar
Mijn vader is een tovenaar
Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie Ik ben niet bom! Leesplezi... »
 
 
 
 
 

Dieren in nood!
Dieren in nood!
`Vuur,´ roept Brit. `Brand bij dierendokter Daan. We moeten helpen! Alle dieren zitten nog binnen.´ Iedereen helpt mee. De Dieren worden gered. Maar de hok... »
 
 
 
 
 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lucas na een ongeluk in het ziekenhuis belandt. Als door een wonder overleeft hij... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek... op jongens
Meiden zijn gek... op jongens
Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Na de dood van haar vader verhuist Nikki met haar moeder naar... »
 
 
 
 
 

Vet beroemd
Vet beroemd
Rick kijkt de jury aan. Dag zegt hij. Ik ben Rick Bennekom. En ik zing een lied van Elton John. Ga je gang zegt een van de juryleden. Rick haalt diep adem en... »
 
 
 
 
 

Nik en Laura
Nik en Laura
 »
 
 
 
 
 

Op zoek naar het verdwenen harnas
Op zoek naar het verdwenen harnas
Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt ee... »
 
 
 
 
 

MZZLmeiden gaan los!
MZZLmeiden gaan los!
Hanna heeft besloten samen met Joan op kamers te gaan wonen. Hannaís ouders zijn echter niet enthousiast. Ze vinden haar veranderd sinds ze in de glamourwer... »
 
 
 
 
 

Ik lees graag
Ik lees graag
Lezen is leuk en leren lezen is eigenlijk nog leuker.

De teksten en tekeningen in deze boeken helpen kinderen een nieuwe wereld te ontdekken. De serie besla... »