Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mannenjacht
Mannenjacht
<b>De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)</b><br/><br/>Frank, Marc, Bart en Herman vormen al... »
 
 
 
 
 

Verliefd
Verliefd
MZZLMEIDEN: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken. Joans oom is van plan een hotel over te nemen in Monaco. Hij vraagt haar als 'spion' naa... »
 
 
 
 
 

Beeld en Taal set van 4 exemplaren
Beeld en Taal set van 4 exemplaren
'Beeld en Taal' is speciaal geschreven door Marion van de Coolwijk, geïllustreerd door Martine Brand. Kadotip: voor liefhebbers van kinderboeken. Inhoud: Am... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek... op fashion
Meiden zijn gek... op fashion
Nikki gaat met haar moeder naar een expositie en haar drie vriendinnen mogen mee.Daar ontmoeten ze een modeontwerper, die wel heel veel belangstelling heeft ... »
 
 
 
 
 

Klussen voor dieren
Klussen voor dieren
Het is heel warm weer. De dieren willen naar buiten. Maar dat kan niet. Dokter Daan heeft geen buitenhokken. Die zijn heel duur. `Ik heb een idee,´ roept Br... »
 
 
 
 
 

MZZL meiden on tour
MZZL meiden on tour
Een onvergetelijke reis vol spannende belevenissenJoan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja nog snel haar ve... »
 
 
 
 
 

Een leeuw in huis
Een leeuw in huis
 »