Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

MZZL meiden
MZZL meiden
Het begin van een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzakenVlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of z... »
 
 
 
 
 

K met peren
K met peren
<p><em>K met peren</em> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze i... »
 
 
 
 
 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
<b>IJzingwekkend thrillerdebuut van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk</b>Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lu... »
 
 
 
 
 

MZZL meiden in Hollywood
MZZL meiden in Hollywood
MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja heeft het moeilijk met haar vader. Het ene moment is hij overdreven vrolijk, het an... »
 
 
 
 
 

Over en uit
Over en uit
Emiel leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven. Hij heeft een succesvolle carrière, is getrouwd met Roos en samen hebben ze een dochtertje, Tirza. Maar de sp... »
 
 
 
 
 

Lezen is Super M3
Lezen is Super M3
 »
 
 
 
 
 

Beelddenken, visueel leren en werken
Beelddenken, visueel leren en werken
Een compleet overzicht van de theorie, praktijk en historie van het beelddenken. Met unieke werkvormen, technieken, adviezen en tips voor ouders en docenten.... »
 
 
 
 
 

Het grote Rijksmuseum voorleesboek
Het grote Rijksmuseum voorleesboek
Kunst is er om naar te kijken. Natuurlijk is er bij elk schilderij een officieel – kunsthistorisch – verhaal. Zo’n verhaal kan je helpen een kunstwerk ... »