Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mannenjacht
Mannenjacht
<b>De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)</b><br/><br/>Frank, Marc, Bart en Herman vormen al... »
 
 
 
 
 

Het zwaard van Ridder Rondeel
Het zwaard van Ridder Rondeel
Jard meldt zich samen met zijn neef Rijk aan voor de opleiding Ridders in de 21sre eeuw die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Ze voelen zich snel thuis en wo... »
 
 
 
 
 

MZZL meiden on tour
MZZL meiden on tour
Een onvergetelijke reis vol spannende belevenissenJoan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja nog snel haar ve... »
 
 
 
 
 

Gevaarlijk lekker
Gevaarlijk lekker
<i>Gevaarlijk lekker</i> is het vierde deel in de populaire kinderboekenserie De Cupcakeclub van Marion van de Coolwijk. Een bruisend avontuur vol heerlijke ... »
 
 
 
 
 

De olijke tweeling en de danswedstrijd
De olijke tweeling en de danswedstrijd
Na een introductieles op de plaatselijke dansschool is de tweeling Thelma en Ellis Bongers zo enthousiast dat ze besluiten op dansles te gaan. Daar leren ze ... »
 
 
 
 
 

K met peren
K met peren
<i>K met peren</i> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze is vor... »
 
 
 
 
 

De olijke tweeling viert feest
De olijke tweeling viert feest
Over een paar weken vieren Ellis & Thelma hun dertiende verjaardag met een groot feest. Maar ze mogen maar tien vrienden uitnodigen. Wie moeten ze kiezen? Ze... »
 
 
 
 
 

De verdwenen taart
De verdwenen taart
De verdwenen taart van Marion van de Coolwijk is een heerlijk leesboek voor kinderen. In dit tweede deel uit de serie De Cupcakeclub vind je ook heerlijke cu... »
 
 
 
 
 

Ik lees graag
Ik lees graag
Lezen is leuk en leren lezen is eigenlijk nog leuker.

De teksten en tekeningen in deze boeken helpen kinderen een nieuwe wereld te ontdekken. De serie besla... »