Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Survival
Survival
<i>Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn best doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. <... »
 
 
 
 
 

Vuurproef
Vuurproef
 »
 
 
 
 
 

Drenkeling op Drakeneiland
Drenkeling op Drakeneiland
Jakko kan zijn ogen niet geloven. Onder de rots van de Verboden Kust ligt een man, met zijn gezicht in het zand. De zee spoelt over zijn benen. Dana vindt da... »
 
 
 
 
 

Hun verloedere me taal
Hun verloedere me taal
Taal is een levend organisme. Hij buigt, hij kraakt en hij barst soms uit zijn voegen. Door nieuwe mensen, vindingen en gewoonten is hij voortdurend in ontwi... »
 
 
 
 
 

De stem van het water
De stem van het water
Honderd jaar na de watersnoodramp van 1916<b /><b />In 2016 is het honderd jaar geleden dat grote delen van Nederland werden getroffen door een stormvloed. V... »
 
 
 
 
 

Indringers op Drakeneiland
Indringers op Drakeneiland
In de Roversbaai gaat een poenig zeiljacht voor anker, met acht rijke pubers aan boord. Ze hebben dure spullen die op Drakeneiland verboden zijn, zoals compu... »
 
 
 
 
 

Das rote Topfchen
Das rote Topfchen
 »
 
 
 
 
 

Monddood
Monddood
 »
 
 
 
 
 

De maagd van Rosendael
De maagd van Rosendael
<p>Er is opwinding op slot Rosendael: Marie d’Harcourt, dochter van hoge Franse adel, maakt haar entree aan het Gelderse hof als de nieuwe hertogin. Alle o... »
 
 
 
 
 

Banden
Banden
Hij wierp een blik op het dashbordklokje. Er was nog tijd genoeg. Hij stak een sigaret op, inhaleerde diep en bekeek het hoesje van de cassette. Toen draaide... »