Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De rekening
De rekening
Opnieuw een ijzersterke thrillerEen van Jack Reachers oude maten is in de val gelokt en vermoord. Eens een team, altijd een team: dit moet gewroken worden. R... »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
In Voltreffer, de ijzingwekkend spannende negende Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, raakt Reacher op een wel heel bijzondere manier verwi... »
 
 
 
 
 

Tegenspel
Tegenspel
In Tegenspel, de 15de Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is Reacher op doorreis wanneer hij in Nebraska stuit stuit op een lokaal drama: e... »
 
 
 
 
 

IJsgrens
IJsgrens
 »
 
 
 
 
 

De rekening
De rekening
(POD) In De rekening, de elfde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, wordt een van Reachers oude maten in de woestijn in Californië in de va... »
 
 
 
 
 

Geen plan B
Geen plan B
<p>Gerrardsville, Colorado. Een fataal incident. Twee getuigen.</p><p>Een getuige ziet een vrouw zichzelf voor een bus werpen – duidelijk zelfmoord. De and... »
 
 
 
 
 

Tegendraads
Tegendraads
(POD) In Tegendraads, de derde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is ex-militair Jack Reacher als klusjesman ondergedoken in Key West, Flo... »
 
 
 
 
 

Ga nooit terug
Ga nooit terug
In Ga nooit terug, de 18e Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, keert Reacher terug naar zijn oude hoofdkwartier in Virginia: 110th MP Specia... »
 
 
 
 
 

Persoonlijk
Persoonlijk
<p>Ex-militair Jack Reacher is in Seattle als hij een bericht aantreft in de krant: zijn oude collega’s hebben hem nodig. In Parijs heeft een ervaren sluip... »