Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ga nooit terug
Ga nooit terug
Ga nooit terug. Maar dat doet Jack Reacher nou juist wel, in de 18e thriller van Lee Child.Virginia. Jack Reacher gaat terug naar zijn oude hoofdkwartier: de... »
 
 
 
 
 

Daag me uit
Daag me uit
In Daag me uit, deel 20 van de fenomenale Jack Reacher-serie van Lee Child, hoeft Reacher nergens heen en heeft hij alle tijd van de wereld. Dus een afgelege... »
 
 
 
 
 

Liever dood dan levend
Liever dood dan levend
Jack Reacher is niet iemand die snel terugdeinst. Dus wanneer een schimmig gezelschap opduikt, twijfelt Reacher geen moment om ze een lesje te leren. Maar me... »
 
 
 
 
 

Brandpunt
Brandpunt
 »
 
 
 
 
 

Geen plan B
Geen plan B
Gerrardsville, Colorado. Een fataal incident. Twee getuigen.Een man ziet een vrouw zichzelf voor een bus werpen – duidelijk zelfmoord. De andere getuige is... »
 
 
 
 
 

Ga nooit terug
Ga nooit terug
(POD) In Ga nooit terug, de 18e Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, keert Reacher terug naar zijn oude hoofdkwartier in Virginia: 110th MP ... »
 
 
 
 
 

Eenzaam
Eenzaam
Hartje New York, een warme zomeravond. Jack Reacher komt terecht in ontruimd gebied en wil doorlopen. Dan ontmoet hij een eenzame man: tijd voor zijn goede d... »