Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachthandel
Nachthandel
In Nachthandel, de 22e Jack Reacher-thriller van bestselleraureur Lee Child, maakt Reacher een wandelingetje in een stad in het Amerikaanse midwesten. In de ... »
 
 
 
 
 

De wachtpost
De wachtpost
Jack Reacher stapt uit de bus in Nashville, Tennessee, op zoek naar eten, een bed en wat goeie oude countrymuziek. Maar als hij vervolgens een groep muzikant... »
 
 
 
 
 

Ga nooit terug
Ga nooit terug
 »
 
 
 
 
 

Schoon goud
Schoon goud
Ingenieuze plots en razend spannend: dit is deel 10 in de Will Trent-reeks van de Queen of Crime.
 
Jack Reacher en Will Trent. Twee keer zoveel ... »
 
 
 
 
 

Lokaas
Lokaas
<p>Chicago. Tijdens een wandeling ontmoet ex-militair Jack Reacher een aantrekkelijke jonge vrouw die slecht ter been is. Reacher helpt haar een handje, maar... »
 
 
 
 
 

Jachtveld
Jachtveld
(POD) In dit zenuwslopend spannende eerste deel van de Jack Reacher-serie van Lee Child wordt een man doodgeschoten op een eenzame weg in Margrave, Georgia. ... »
 
 
 
 
 

Persoonlijk
Persoonlijk
In Persoonlijk, de 19e Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is ex-militair Jack Reacher in Seattle als hij een bericht aantreft in de krant:... »
 
 
 
 
 

Ga nooit terug
Ga nooit terug
<p>Virginia. Jack Reacher gaat terug naar zijn oude hoofdkwartier: de 110th MP Special Unit – zijn enige thuis. Op weg naar Susan Turner, de nieuwe majoor,... »
 
 
 
 
 

Diepgang
Diepgang
Jack Reacher wordt overgevlogen naar Washington voor een intern onderzoek naar vier vrouwelijke MI-stafofficieren. Een van hen schijnt vuil spel te spelen bi... »