Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tegenspel
Tegenspel
In Tegenspel, de 15de Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is Reacher op doorreis wanneer hij in Nebraska stuit stuit op een lokaal drama: e... »
 
 
 
 
 

Voltreffer (POD)
Voltreffer (POD)
(POD) In Voltreffer, de ijzingwekkend spannende negende Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, raakt Reacher op een wel heel bijzondere manier... »
 
 
 
 
 

Dat lust ik niet!
Dat lust ik niet!
met in de hoofdrollen Karel en Lola! »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire
dwarsligger 497 Lee Child De affaire Jack Reacher 16Mississippi, 1997. Een klein stadje. Een middernachtelijke goederentrein. Een legerbasis die een zeer geh... »
 
 
 
 
 

Daag me uit
Daag me uit
<p>Dwarsligger 712 is <em>Daag me uit </em>van Lee Child, deel 20 van de fenomenale Jack Reacher-serie. Jack Reacher maakt een tussenstop op een afgelegen st... »
 
 
 
 
 

Bloedgeld
Bloedgeld
 »
 
 
 
 
 

Persoonlijk DL
Persoonlijk DL
<p>Dwarsligger 631 is <em>Persoonlijk </em>van Lee Child, nummer 19 in de Jack Reacher-serie.</p><p>Ooit werkte Jack Reacher bij de militaire politie. Nu is ... »
 
 
 
 
 

Achtervolging
Achtervolging
'Achtervolging' van Lee Child is deel 17 in de Jack Reacher-serie, waarvan de delen uitstekend los te lezen zijn. Jack Reacher probeert een lift te krijgen n... »
 
 
 
 
 

Uit Rusland
Uit Rusland
In Lee Childs korte verhaal <i>Uit Rusland</i> maakt de onfeilbare Jack Reacher een inschattingsfout. Kan hij die nog rechtzetten?

Jack Reacher lo... »