Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Veertig
Veertig
Ik wou dat ik eens twee weken achter elkaar ongestoord kon schrijven! riep ik op 9 augustus vanonderuit de aanrechtruimte in ons nieuwe keukengebeuren naar ... »
 
 
 
 
 

Koot droomt zich af
Koot droomt zich af
 »
 
 
 
 
 

Alles goed?
Alles goed?
Deze dvd duurt bijna drie uur en telt 45 lachwekkende. Met Moeder en zoon Van Putten de Vieze Man Vogel De Mik de Zusjes Veenendaal de Duitse leraar Koos Ko... »
 
 
 
 
 

De tachtigjarige vrede
De tachtigjarige vrede
Nog niet zo lang geleden zei Kees van Kooten in een interview: ‘Een biografie is niet meer nodig, ik heb alles zelf verteld. Ik ga de rest van mijn leven v... »
 
 
 
 
 

Greatest Bits!
Greatest Bits!
Kees van Kooten ging de afgelopen jaren vaak op tournee door Nederland en Vlaanderen, alleen of in gezelschap, trok volle zalen en oogste applaus en bewonder... »
 
 
 
 
 

Mijn plezierbrevier
Mijn plezierbrevier
Kees van Kooten heeft al velen aan het lachen gemaakt, maar waar moet hij zelf om lachen?Het antwoord is Mijn plezierbrevier, een tijdloze bundel vol Engelse... »
 
 
 
 
 

Modermismen
Modermismen
 »
 
 
 
 
 

De Koot & Bie-thematheek
De Koot & Bie-thematheek
Na de ldquoKoot BieBibliotheekrdquo en de ldquoKoot BieAudiotheekrdquo nu de ldquoKoot BieThematheekrdquo de vijf themaschijven en de eerder dit jaar vers... »
 
 
 
 
 

Omnibest
Omnibest
De ergste treitertrends is het begin van een reeks boeken waarin Van Kooten op een vermakelijke intelligente wijze illustreert hoe de spreektaal verworden is... »
 
 
 
 
 

Veertig
Veertig
De schrijver van het verhaal krijgt voor zijn veertigste verjaardag een cadeau van zijn vrouw: hij mag twee weken in zijn eentje naar Frankrijk om rustig een... »