Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Simplisties Verbond
Het Simplisties Verbond
Nederland gezond? Het Simplisties Verbond Ooprichting groei bloei en scheuring van het Simplisties Verbond de organisatie van Heer Koot en Heer Bie.Met o.a. ... »
 
 
 
 
 

Het dierbaarste
Het dierbaarste
Door de jaren heen heeft Kees van Kooten verslag gedaan van zijn hilarische huiselijk leven, en dieren zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Varkens, reiger... »
 
 
 
 
 

Meest modermismen
Meest modermismen
 »
 
 
 
 
 

575 Haikoots
575 Haikoots
Op de vermaarde Bescheurkalender (1973-1986) van Kees van Kooten en Wim de Bie, publiceerde de eerstgenoemde af en toe een zogenaamde Haikoot. Haikoots waren... »
 
 
 
 
 

Zo wordt u gelukkig
Zo wordt u gelukkig
Zo Wordt U Gelukkig »
 
 
 
 
 

Terugkeek op de week
Terugkeek op de week
Van zondagavond 16 oktober 1988 tot en met 4 april 1993 presenteerde vprotv direct na het 8uur journaal een liveuitzending van Keek op de Week. Deze DVD beva... »
 
 
 
 
 

Episodes
Episodes
Kees van Kooten liet al met de luisterboek-uitgaven van <i>Annie</i> en <i>Greatest Bits</i> horen dat hij zijn werk op meesterlijke wijze voordraagt. Het su... »
 
 
 
 
 

Tijdelijk nieuw
Tijdelijk nieuw
ZIEN TE BEKIJKENstaren laat je ogen hakenaan vastgevroren dobbers.staren is verzaken, de tussenruimte overslaanen kijkend in het krijt staan.staren is voor t... »
 
 
 
 
 

Het gala van het gouden hoofd
Het gala van het gouden hoofd
Een Godganse Avond Van Kooten & De Bie: de avondvullende show Het Gala van het Gouden Hoofd uit 1984 is op dvd verkrijgbaar. Gelegenheidspresentatoren Kees v... »
 
 
 
 
 

Veertig
Veertig
 »