Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verrassing
De verrassing
<p><em>De verrassing</em> van Jet van Vuuren is een klassieke whodunit van een van de populairste thrillerschrijfsters van Nederland.</p><p>Josefien van de B... »
 
 
 
 
 

Basta! LP
Basta! LP
<p>In <em>Basta!</em> van Jet van Vuuren volgt Lynn van Waasdorp haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man me... »
 
 
 
 
 

Kerst met mammie
Kerst met mammie
Het is kerst, de kerstboom is prachtig opgetuigd en in haar mooie huis is mammie met haar kinderen enkleinkinderen bij elkaar gekomen voor het kerstdiner. Wa... »
 
 
 
 
 

Gifspoor
Gifspoor
<p>In <em>Gifspoor </em>van Jet van Vuuren wordt een onschuldige hobby een gevaarlijke obsessie…</p><p>Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuini... »
 
 
 
 
 

Misstap
Misstap
Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen...

Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge ... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
Obsessie van Jet van Vuuren, auteur van onder meer Vluchtweg en Gifspoor, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw de hoofdrol speelt; een vrouw m... »
 
 
 
 
 

Oppas
Oppas
 »
 
 
 
 
 

Liegbeest LP
Liegbeest LP
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »
 
 
 
 
 

Zomerpakket e-books voor haar
Zomerpakket e-books voor haar
<b>Hét e-bookpakket voor haar, een must voor een zwoele, sensuele en opwindende zomer!</b><i>30-love</i> van Ilse Nelemans vertelt over dertigers, liefde en... »