Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vluchtweg
Vluchtweg
<p>In <em>Vluchtweg </em>van Jet van Vuuren verdrinkt tijdens een zeiltocht in Friesland de mooie zeventienjarige Femke voor de ogen van haar zusje Judy. Ze ... »
 
 
 
 
 

Zomerzin - grote letter uitgave
Zomerzin - grote letter uitgave
Iris van Egmond leidt een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel in hartje stad, een fijne etage en een stel dierbare vrienden. Als haar hartsvrien... »
 
 
 
 
 

Nieuw bloed - Grote Letter Uitgave
Nieuw bloed - Grote Letter Uitgave
In het eerste deel van de nieuwe thrillerserie van Jet van Vuuren word je meegenomen in een whodunit waarin rechercheur Barbara van Eck op onderzoek uit gaat... »
 
 
 
 
 

Papadag
Papadag
 »
 
 
 
 
 

De Minnaar LP
De Minnaar LP
<p>Als in de spannende thriller <em>De minnaar</em> van Jet van Vuuren het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning ... »
 
 
 
 
 

Kerst met mammie
Kerst met mammie
Het is kerst, de kerstboom is prachtig opgetuigd en in haar mooie huis is mammie met haar kinderen enkleinkinderen bij elkaar gekomen voor het kerstdiner. Wa... »
 
 
 
 
 

Bloedheet
Bloedheet
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mi... »
 
 
 
 
 

Zomerzin
Zomerzin
'Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer!', riep een van de eerste bloggers op het internet met een vooruitziende blik.... Wat een week vol mindfulness, ... »
 
 
 
 
 

Liegbeest
Liegbeest
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieĆ«nveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »