Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Papadag
Papadag
 »
 
 
 
 
 

De Minnaar LP
De Minnaar LP
<p>Als in de spannende thriller <em>De minnaar</em> van Jet van Vuuren het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning ... »
 
 
 
 
 

Kerst met mammie
Kerst met mammie
Het is kerst, de kerstboom is prachtig opgetuigd en in haar mooie huis is mammie met haar kinderen enkleinkinderen bij elkaar gekomen voor het kerstdiner. Wa... »
 
 
 
 
 

Misstap
Misstap
 »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Tot haar grote verdriet heeft ex-rechercheur Barbara van Eck haar enige kind en dochter, Kim, als baby moeten afstaan. Ruim dertig jaar later worden moeder e... »
 
 
 
 
 

Bloedheet
Bloedheet
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mi... »
 
 
 
 
 

Liegbeest
Liegbeest
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »
 
 
 
 
 

Gifspoor - special KV
Gifspoor - special KV
<p>In <em>Gifspoor </em>van Jet van Vuuren wordt een onschuldige hobby een gevaarlijke obsessie…</p><p>Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuini... »
 
 
 
 
 

Wintergast
Wintergast
<b>'Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer.' - <i>Crimeblogger</b></i><b>Ingesneeuwd en geïsoleerd van de wereld stuit Bea op een verschrikkelijk famil... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
<p>Tot haar grote verdriet heeft ex-rechercheur Barbara van Eck haar enige kind en dochter, Kim, als baby moeten afstaan. Ruim dertig jaar later worden moede... »