Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedheet - grote letter uitgave
Bloedheet - grote letter uitgave
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van ... »
 
 
 
 
 

De oppas
De oppas
Kim zegt dat ze onschuldig is en dus onterecht veroordeeld werd voor de moord op haar oppaskind Suze. Als ze na een straf van dertien jaar vervroegd vrijkomt... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Tot haar grote verdriet heeft ex-rechercheur Barbara van Eck haar enige kind en dochter, Kim, als baby moeten afstaan. Ruim dertig jaar later worden moeder e... »
 
 
 
 
 

Gifspoor
Gifspoor
<p>In <em>Gifspoor </em>van Jet van Vuuren wordt een onschuldige hobby een gevaarlijke obsessieā€¦</p><p>Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuini... »
 
 
 
 
 

De verrassing - special KV
De verrassing - special KV
<p><em>De verrassing</em> van Jet van Vuuren is een klassieke whodunit van een van de populairste thrillerschrijfsters van Nederland.</p><p>Josefien van de B... »
 
 
 
 
 

Papadag
Papadag
<b>Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlust... »
 
 
 
 
 

Vluchtweg
Vluchtweg
<p>In <em>Vluchtweg </em>van Jet van Vuuren verdrinkt tijdens een zeiltocht in Friesland de mooie zeventienjarige Femke voor de ogen van haar zusje Judy. Ze ... »
 
 
 
 
 

Het chateau
Het chateau
 »
 
 
 
 
 

Obsessie - special Kruidvat
Obsessie - special Kruidvat
<p><em>Obsessie</em> van Jet van Vuuren, auteur van onder meer <em>Vluchtweg</em> en <em>Gifspoor</em>, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw d... »
 
 
 
 
 

Liegbeest
Liegbeest
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieĆ«nveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »