Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rose
Rose
My Life in Service to Lady Astor »
 
 
 
 
 

Kate
Kate
Tegen de gemoedelijke achtergrond van de Brecon Beacons voltrekt zich een ramp rondom een mooie prille liefde tussen de twee tieners Kate en Jack. Een liefde... »
 
 
 
 
 

Eileen
Eileen
'Een aangrijpende roman over het zware leven van pachters in de 18e eeuw. (...) Door de aansprekende schrijfstijl beleef je het verhaal alsof je naast Eileen... »
 
 
 
 
 

Geheim onder de grond
Geheim onder de grond
Voetje voor voetje schuifelt Nine door de bunker. Ze voelt koud, nat zand onder haar blote voeten. Ze strekt haar handen vooruit, zodat ze nergens tegenaan b... »
 
 
 
 
 

Pret met juf Jet
Pret met juf Jet
 »
 
 
 
 
 

Young adultbundel
Young adultbundel
Ben je op zoek naar leesvoer voor de hele vakantie? Dan is deze bundel vast iets voor jou. Deze bundel bevat maar liefst vijf spannende en ontroerende boeken... »
 
 
 
 
 

Voordeelpakket van 3 boeken Ierlandtrilogie Ineke Kraijo
Voordeelpakket van 3 boeken Ierlandtrilogie Ineke Kraijo
Kate<br/><br/>1845. Kate woont met haar ouders en broers in een armoedig pachtershuisje in het westen van Ierland. Als haar dronken vader haar zwangere moede... »
 
 
 
 
 

Kom binnen!
Kom binnen!
<p>In dit Theaterleesboek staan 20 verhalen over kinderen en hun gewoon bijzondere thuis. Kies je rol en vier Koningsdag op Curaçao met Savannah en Aubrey, ... »