Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eet smakelijk Lukas
Eet smakelijk Lukas
Eet smakelijk, Lukas. Lukas helpt met tafeldekken. Papa zet hem in zijn eigen hoge stoel. Er staat spinazie met tomaat en ei op het menu. Eerst gaan ze bidde... »
 
 
 
 
 

Betrapt!
Betrapt!
Bob gaat op bezoek bij zijn oma in het verpleeghuis en ontmoet daar Suus. Hij vindt haar erg leuk en wil haar graag vaker zien. Als er in het verpleeghuis al... »
 
 
 
 
 

Verdacht
Verdacht
De elfjarige Silke woont met haar moeder in Rotterdam. Als ze op een dag uit school komt, is haar moeder verdwenen. Wel is er een onbekende vrouw in huis, ma... »
 
 
 
 
 

Lieke helpt de turnclub
Lieke helpt de turnclub
Tijdens de vrijmarkt geeft Liekes turnclubeen demo. De flikflak die Lieke moet springengaat niet zo goed, omdat de tumblingbaante zacht is. De baan is zelfs ... »
 
 
 
 
 

Waar is de ring?
Waar is de ring?
 »
 
 
 
 
 

Lukas gaat naar de kerk
Lukas gaat naar de kerk
Vrolijke prentenboeken over herkenbare situaties uit het leven van peuters die opgroeien in een christelijk gezin. Ook 'Eet smakelijk Lukas' is leverbaar. De... »
 
 
 
 
 

Als je durft! (10 exx.)
Als je durft! (10 exx.)
Stan baalt van de verhuizing van een dorp naar de stad. Waarom moet hij in groep 8 nog van school wisselen? In de stad probeert hij zijn draai te vinden, maa... »
 
 
 
 
 

waar is juf saar?
waar is juf saar?
 »