Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieke wil turnen
Lieke wil turnen
 »
 
 
 
 
 

Ontsnapt!
Ontsnapt!
In dit boek staan verhalen en moppen. Over Romeinse soldaten, over een ontsnapping in een boekenkist, over kinderen die in een fabriek werken, over een parti... »
 
 
 
 
 

Fietsendieven
Fietsendieven
"De man trekt Freek overeind en sleurt hem mee naar de auto. Met één hand opent hij de achterklep. Freek voelt hoe zijn armen op zijn rug worden gedraaid e... »
 
 
 
 
 

Geheim onder de grond
Geheim onder de grond
Voetje voor voetje schuifelt Nine door de bunker. Ze voelt koud, nat zand onder haar blote voeten. Ze strekt haar handen vooruit, zodat ze nergens tegenaan b... »
 
 
 
 
 

Eet smakelijk Lukas
Eet smakelijk Lukas
Eet smakelijk, Lukas. Lukas helpt met tafeldekken. Papa zet hem in zijn eigen hoge stoel. Er staat spinazie met tomaat en ei op het menu. Eerst gaan ze bidde... »
 
 
 
 
 

Betrapt!
Betrapt!
Bob gaat op bezoek bij zijn oma in het verpleeghuis en ontmoet daar Suus. Hij vindt haar erg leuk en wil haar graag vaker zien. Als er in het verpleeghuis al... »
 
 
 
 
 

Kom binnen!
Kom binnen!
<p>In dit Theaterleesboek staan 20 verhalen over kinderen en hun gewoon bijzondere thuis. Kies je rol en vier Koningsdag op Curaçao met Savannah en Aubrey, ... »
 
 
 
 
 

Lieke helpt de turnclub
Lieke helpt de turnclub
Tijdens de vrijmarkt geeft Liekes turnclubeen demo. De flikflak die Lieke moet springengaat niet zo goed, omdat de tumblingbaante zacht is. De baan is zelfs ... »