Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Operatie kerstboom
Operatie kerstboom
Sfeervolle leesverhalen rondom Kerst. Zowel geschikt om zelf te lezen in de midden- en bovenbouw als om voor te lezen op school, in de kerk of thuis. Voor ki... »
 
 
 
 
 

Display Lukas
Display Lukas
 »
 
 
 
 
 

Het mooiste kerstcadeau
Het mooiste kerstcadeau
Omdat het koud en somber is tijdens Kerst, bedenkt Otter een fantastisch plan: een feest onder de oude eikenboom. Samen met zijn beste vriendin Muis nodig hi... »
 
 
 
 
 

Eileen
Eileen
Ierland, 1828. Na de dood van haar moeder voelt de pachtersdochter Eileen MacGowan zich verantwoordelijk voor het gezin, vooral voor haar gehandicapte zusje ... »
 
 
 
 
 

Geheim onder de grond
Geheim onder de grond
Voetje voor voetje schuifelt Nine door de bunker. Ze voelt koud, nat zand onder haar blote voeten. Ze strekt haar handen vooruit, zodat ze nergens tegenaan b... »
 
 
 
 
 

fee kan het!
fee kan het!
 »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de gravin
Het raadsel van de gravin
Nine en Mik kunnen nooit op vakantie omdat hun ouders een hotel aan zee hebben, Hotel het Hoge Huis. Gelukkig valt er rond het hotel genoeg te beleven. Zo ho... »
 
 
 
 
 

Rose
Rose
Het is 1847. De zestienjarige Kate ontvlucht het door honger en ziekte geteisterde Ierland. Op de driemaster 'Mary Elisabeth' vaart ze naar de nieuwe wereld,... »
 
 
 
 
 

tes is zes
tes is zes
 »