Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rose
Rose
My Life in Service to Lady Astor »
 
 
 
 
 

Kate
Kate
Tegen de gemoedelijke achtergrond van de Brecon Beacons voltrekt zich een ramp rondom een mooie prille liefde tussen de twee tieners Kate en Jack. Een liefde... »
 
 
 
 
 

Eileen
Eileen
'Een aangrijpende roman over het zware leven van pachters in de 18e eeuw. (...) Door de aansprekende schrijfstijl beleef je het verhaal alsof je naast Eileen... »
 
 
 
 
 

Lieke turnt voor publiek
Lieke turnt voor publiek
Lieke turnt voor publiekDe turnclub van Lieke bestaat honderd jaar. Dat wordt natuurlijk een groot feest.Lieke moet de radslag op de balk doen.Die is echt la... »
 
 
 
 
 

Vlucht
Vlucht
Midden in de nacht rinkelt de telefoon.<br/>Anna weet wat dat betekent.<br/>Ze moet vluchten, alweer.<br/>Ze rent de donkere nacht in.<br/><br/>De volgende d... »
 
 
 
 
 

Lieke turnt voor tv
Lieke turnt voor tv
Lieke kijkt op tv naar de ‘Knappe Kids’, waar kinderen hun talent laten zien. Dat wil Lieke ook, samen met haar vriendinnen van de wedstrijdgroep. Maar e... »
 
 
 
 
 

Omnibus Lees je mee
Omnibus Lees je mee
 »
 
 
 
 
 

Een dief in de tuin
Een dief in de tuin
 »
 
 
 
 
 

Een operatie
Een operatie
Je moet naar het ziekenhuis als je een operatie krijgt.Je leest hoe het toegaat bij een operatie.Je krijgt een narcose:Met een kapje of met een prik.Daardoor... »