Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Quarantaine
Quarantaine
Een uniek dagelijks verslag van de ontwrichtende gevolgen van het SARS-COV-2-virus , dat zich weliswaar mondiaal verspreidde maar keihard toesloeg in Noord-I... »
 
 
 
 
 

Hollandse Meesters Hollandse Dichters
Hollandse Meesters Hollandse Dichters
Een bont gezelschap van Nederlandse dichters, variëren van Anna Enquist tot dakloze dichter Hilmano van Velzen, bezingt in dit notitieboekje de schoonheid v... »
 
 
 
 
 

Streetview Bas Losekoot
Streetview Bas Losekoot
Losekoot werd bekend door zijn straatfoto’s die het individu in megasteden laat zien. “Streetview” toont een nieuwe selectie van zijn langlopende proje... »
 
 
 
 
 

La Superba
La Superba
Deze roman is een monument voor een stad zoals er maar één is: Genua, La Superba (de hoogmoedige).
En meer nog dan een roman over een schokkend echte en la... »
 
 
 
 
 

Canon van de Europese poëzie
Canon van de Europese poëzie
Ilja Leonard Pfeijffer en Gert Jan de Vries<br/>De canon van de Europese poëzie<br/><br/>omslag Suzan Beijer<br/>nur 306<br/>gebonden met stofomslag<br/>14 ... »
 
 
 
 
 

Malpensa
Malpensa
Op de luchthaven van Malpensa nabij Milaan wachten twee Nederlandse zakenlieden op de vertraagde vlucht naar Rome Fiumicino. Om de tijd te doden raken ze met... »
 
 
 
 
 

Monterosso Mon Amour
Monterosso Mon Amour
Koop een boek, krijg een boek - dat trekt lezers! Het Boekenweekgeschenk is de nieuwe novelle van alleskunner Ilja Leonard Pfeijffer. Monterosso mon amour is... »
 
 
 
 
 

Brieven uit Genua
Brieven uit Genua
De angst van wie zijn eigen leven probeert te beschrijven is dat hij erachter komt dat hij geen leven heeft. Het gevecht om echtheid is niet zozeer een strij... »
 
 
 
 
 

De Antieken
De Antieken
In De Antieken vertelt Ilja Leonard Pfeijffer het verhaal van de klassieke literatuur van Homerus tot de val van Rome. Hij doet dat op een aanstekelijke, ori... »
 
 
 
 
 

Three Aeginetan odes of Pindar
Three Aeginetan odes of Pindar
A Commentary on Nemean V, Nemean III and Pythian VIII »