Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wat dit land nodig heeft
Wat dit land nodig heeft
In de laatste jaren is de Nederlandse overheid zich steeds meer met de burgers gaan bemoeien. Het ene verbod volgt op het andere onze emails en smsjes worden... »
 
 
 
 
 

Idyllen
Idyllen
Hij viel de poëzie binnen als Genghis Khan. Zijn verzengende verzen verpletterden de horigen die rilden van angst en ontzag. En toen zweeg hij. Zeven jaar d... »
 
 
 
 
 

Second life
Second life
Second Life is een explosief groeiende driedimensionale virtuele wereld waarin bewoners kunnen zijn wie ze willen, doen wat ze altijd hadden gedroomd te doen... »
 
 
 
 
 

Gelukszoekers
Gelukszoekers
DE OPBRENGST VAN DIT BOEK GAAT NAAR WERKEN ZONDER GRENZEN

<br/><br/>Over vluchtelingen, migranten, angst en hoop

<br/><br/>De massale immigratie naar Eu... »
 
 
 
 
 

De Griekse Mythen
De Griekse Mythen
Iedere generatie heeft haar eigen boek met de Griekse mythen. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het boek voor de 21ste eeuw.<br/><br/>Ilja Leonard Pfeijffer den... »
 
 
 
 
 

Er is alles in de wereld
Er is alles in de wereld
Lucebert betekende een revolutie in de Nederlandse letteren. Hij was de meest vernieuwende dichter van zijn generatie en voegde onsterfelijke regels toe aan ... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Op 20 april schreef Ilja Leonard Pfeijffer in zijn ‘Viraal dagboek’: ‘In de eerste zin van zijn verslag van de Peloponnesische Oorlog zegt Thucydides d... »
 
 
 
 
 

Van oorlog en liefde
Van oorlog en liefde
 »