Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De nalatenschap
De nalatenschap
Twee vrouwen die elkaar niet kennen, Stela en Elise, verliezen allebei hun man. Ze hebben moeite om om te gaan met de drastische wending die dit aan hun leve... »
 
 
 
 
 

Laat me los!
Laat me los!
 »
 
 
 
 
 

Niet klein te krijgen
Niet klein te krijgen
Kyra Holt is kantoormanager op een bank. Ze heeft een relatie met Thom en samen zoeken ze een huis. Alles lijkt perfect in orde, tot een inbreker Kyra’s le... »
 
 
 
 
 

Het oneindige dichterbij
Het oneindige dichterbij
Ankie is een alleenstaande moeder en woont samen met haar zevenjarige dochtertje Fleur boven het kinderdagverblijf waar ze hoofdleidster is. Zegeniet ervan d... »
 
 
 
 
 

Double date
Double date
Twee charmante artsen (net dertig) zoeken twee beeldschone vrouwen om mee te stappen.Door deze contactadvertentie besluiten de Rotterdamse vriendinnen Elise ... »
 
 
 
 
 

Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Akke (58) is al ruim dertig jaar weduwe. Nu ontmoet ze Freerk en ze mag hem meteen heel graag. Haar dochter Louise (36) heeft het er mo... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Zeg het
Zeg het
Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel voor haar. Ze heeft er al heel wat prijzen mee gewonnen en k... »
 
 
 
 
 

Vergeet het maar
Vergeet het maar
Drie vrijgezelle vriendinnen beleven een weekend om nooit te vergeten!Drie vriendinnen gaan naar een hotel voor een kaarttoernooi voor vrijgezellen. Wat een ... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Dertigers Paula en Rein zijn negen jaar getrouwd. Bijna net zo lang zijn ze al aan het proberen zwanger te worden. De wens om moeder te worden verdwijnt plot... »