Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Last van het verleden
Last van het verleden
Deel een van twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt ... »
 
 
 
 
 

Niet te geloven!
Niet te geloven!
Als Pieter (58) zijn goedlopende en zeer winstgevende reclamebureau aan zijn twee zoons Arend (33) en Rudy (31) verkoopt, denkt hij dat hun toekomst verzeker... »
 
 
 
 
 

Uit evenwicht
Uit evenwicht
Het verhaal over twee jonge vrouwen: Cynthia, de koele, zakelijke accountmanager en Maria, de romantische vrouw die in haar vrije tijd op huizenjacht gaat, a... »
 
 
 
 
 

In de verre verte
In de verre verte
Ankie heeft als 14-jarige een dochtertje gekregen, Fleur, dat ze samen met haar ouders Rieks en Janieta opvoedt. Ze zou echter graag zelfstandig willen wonen... »
 
 
 
 
 

Verder dan de horizon
Verder dan de horizon
Janieta en Rieks hebben een gelukkig gezin met vier kinderen: Ankie van 14, Esther van 11, Janneke van 10 en Joris van 4. Toch mist Janieta wat. Ze zou heel ... »
 
 
 
 
 

Op zoek
Op zoek
De dertigjarige Anneke heeft een leuke baan als verzorgende, maar haar privéleven heeft ze niet zo goed op orde. Hoewel haar man Martin geen problemen ziet,... »
 
 
 
 
 

Laat me los!
Laat me los!
 »
 
 
 
 
 

De bekentenis
De bekentenis
Vlak voor het overlijden van haar moeder ontvangt Ineke, de oudste dochter, een brief die ze niet mag openen voordat haar vader is overleden. Ze belooft het ... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Dertigers Paula en Rein zijn negen jaar getrouwd. Bijna net zo lang zijn ze al aan het proberen zwanger te worden. De wens om moeder te worden verdwijnt plot... »
 
 
 
 
 

Niet klein te krijgen
Niet klein te krijgen
Kyra Holt is kantoormanager op een bank. Ze heeft een relatie met Thom en samen zoeken ze een huis. Alles lijkt perfect in orde, tot een inbreker Kyra’s le... »