Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Als dag en nacht
Als dag en nacht
Wat de een beleeft, voelt de ander aan. En dat blijkt niet altijd een prettig gevoel te zijn Susanne en Joyce zijn een eeneiige tweeling, negenentwintig lent... »
 
 
 
 
 

Jij was mijn alles
Jij was mijn alles
Etske heeft het moeilijk als haar dochter naar een andere stad verhuist om te gaan studeren. Haar toekomst lijkt opeens een zwart gat. In deze nieuwe roman z... »
 
 
 
 
 

Gevangen in een web
Gevangen in een web
GEVANGEN IN EEN WEB
TRILOGIE
BEVRIJD
DEEL 3
Trijny, de vriendin van Vera, kan het leven niet meer aan. Ze lijdt al jaren aan MS, maar nu neemt het voor haar ... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Verleden en toekomst dubbelroman
Verleden en toekomst dubbelroman
Twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt zijn.In Last ... »
 
 
 
 
 

Het oneindige dichterbij
Het oneindige dichterbij
Ankie (22) is een alleenstaande moeder en woont samen met haar zevenjarigedochtertje Fleur boven het kinderdagverblijf waar ze hoofdleidster is. Zegeniet erv... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Dertigers Paula en Rein zijn negen jaar getrouwd. Beiden willen ze al vanaf het begin van hun huwelijk heel graag kinderen, maar Paula is nog steeds niet zwa... »
 
 
 
 
 

Nieuw geluk
Nieuw geluk
De 11-jarige Tijmen wordt op school gepest omdat hij geen merkkleren draagt. Als hij een folderwijkje kan krijgen, is hij dolgelukkig. Hij gaat meteen sparen... »