Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het moederdagcadeau
Het moederdagcadeau
Jitske is een normale, hardwerkende moeder van een stel jonge kinderen met een kantoorbaan en een lieve man, die best helpt in het huishouden, maar toch komt... »
 
 
 
 
 

Voorbij de einder
Voorbij de einder
Janieta en Rieks hebben een gelukkig gezin metvier kinderen: Ankie van 14, Esther van 11, Jannekevan 10 en Joris van 4. Toch mist Janieta wat.Ze zou heel gra... »
 
 
 
 
 

Niet te geloven!
Niet te geloven!
Als Pieter (58) zijn goedlopende en zeer winstgevende reclamebureau aan zijn twee zoons Arend (33) en Rudy (31) verkoopt, denkt hij dat hun toekomst verzeker... »
 
 
 
 
 

Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt zijn. In Open... »
 
 
 
 
 

Op zoek
Op zoek
De dertigjarige Anneke heeft een leuke baan als verzorgende, maar haar privéleven heeft ze niet zo goed op orde. Hoewel haar man Martin geen problemen ziet,... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 142
Jubileumomnibus 142
‘Jubileumomnibus 142’ zit weer boordevol topauteurs. Het begint al goed met de historische roman ‘Het huis Moerland’ van Gerda van Wageningen. Daarna... »
 
 
 
 
 

Veel te jong
Veel te jong
Het kan niet en het mag niet, vindt ze, en toch gebeurt het: de veertigjarige Joke valt als een blok voor de achtentwintigjarige Gerben. Hij loopt stage bij ... »
 
 
 
 
 

Jiu jitsu
Jiu jitsu
Geschichte Und Begriffe »
 
 
 
 
 

Vergeet het maar
Vergeet het maar
Drie vriendinnen gaan naar een hotel voor een kaarttoernooi voor vrijgezellen. Het moet een leuk en ontspannen weekend worden, maar dat loopt heel anders. Er... »