Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Horeca; Gastheer/-vrouw II In dit werkboek staat de werkplek van de gastheer-/vrouw in het restaurant centraal. De fasen ontvangst, verblijf en afscheid worden in dit werkboek doorlope... »
Manager/ondernemer hospitality In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de restaurantafdeling. De student doorloopt in het werkboek alle werkprocessen van kerntaak 4 van het kwali... »
niveau 2 Dit is een tweedelig fullcolournaslagwerk. Hierin kan de cursist alles vinden op het gebied van warenkennis, productkennis, serveertechnieken.<br/><br/> »
Horeca; Bartender II In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als bartender. De leerling leert hoe hij alcoholvrije, zwak alcoholhoudende en sterk alcoholhoudende dranken ser... »
Mbo opleiding gastheer/gastvrouw In deze module ontvangst van Tendens GHV komen alle onderdelen van de ontvangstfase aan bod: het aannemen van reserveringen, omgaan met verschillende soorten... »
MBO niveau 4 Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 1 en 2 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca.<br/><b... »
Werkboek Promoten en verkopen hotel Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener ga je aan de slag in bedrijve... »