Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vlaag van waanzin
Een vlaag van waanzin
Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad. Hij is een succesvol... »
 
 
 
 
 

In vreemde handen
In vreemde handen
Het roer moet om. Een mooier leven. Dat is wat Diana in In vreemde handen van Corine Hartman voor ogen heeft. Samen met haar man Robbert en dochter Lieke emi... »
 
 
 
 
 

Doodskopvlinder
Doodskopvlinder
Een geheime missie om een oorlog te voorkomen.

  Een Nederlandse NAVO-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergi... »
 
 
 
 
 

Schöner als der Tod
Schöner als der Tod
Schöner als der Tod »
 
 
 
 
 

De vrouw die vergat te leven
De vrouw die vergat te leven
Een inwoner van het pittoreske Vorden wordt dood gevonden in een afgelegen boerderij. Een natuurlijke dood, wordt gezegd. Als Eva een paar weken later tijden... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat 'La Belle Vie' op de rand van d... »
 
 
 
 
 

De laatste dag
De laatste dag
Op kerstavond voltrekt zich in een rustig gelegen dorp een afschuwelijk gezinsdrama. Maanden later kijken de inwoners terug op de gebeurtenis, die de gemoede... »
 
 
 
 
 

Hels verlangen - grote letter uitgave
Hels verlangen - grote letter uitgave
Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk in... »