Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De nieuwe dood
De nieuwe dood
Een actuele thriller over leven en gezondheid, en de toekomst van de mens

Volgens borderliner Faye van Laar heeft professor Max Harris een geniaal plan beda... »
 
 
 
 
 

Met liefs
Met liefs
Op een stormachtige avond schrijft een vrouw een afscheidsbrief aan haar man. Ze vertelt waarom ze het verlies van hun kind niet langer kan dragen en heeft e... »
 
 
 
 
 

Hels verlangen
Hels verlangen
<p>Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Pure liefde
Pure liefde
Thomas is gelukkig in zijn nieuwe relatie. Maar wanneer er onverwacht een rechercheur op de stoep staat, ziet zijn toekomst er in één klap een stuk minder ... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

3 voor 2 actiepakket
3 voor 2 actiepakket
 »
 
 
 
 
 

Open einde - Grote Letter Uitgave
Open einde - Grote Letter Uitgave
DE DERDE DE WINTER CASEInspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bred... »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »
 
 
 
 
 

De vrouw die vergat te leven
De vrouw die vergat te leven
Een inwoner van het pittoreske Vorden wordt dood gevonden in een afgelegen boerderij. Een natuurlijke dood, wordt gezegd. Als Eva een paar weken later tijden... »