Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De nieuwe dood
De nieuwe dood
Een actuele thriller over leven en gezondheid, en de toekomst van de mens

Volgens borderliner Faye van Laar heeft professor Max Harris een geniaal plan beda... »
 
 
 
 
 

Schijngestalten
Schijngestalten
Anne den Hartogh staat niet te popelen om een week naar Florence te gaan. Haar ouders wonen in de Toscaanse hoofdstad, omdat haar vader er baanbrekend onderz... »
 
 
 
 
 

Doodskleed
Doodskleed
<b>Wat als je het zicht op de werkelijkheid verliest en niet meer weet wie vriend of vijand is?Vijfde deel in de Jessica Haider-serie.'Bloedstollend en onwee... »
 
 
 
 
 

De ondergang
De ondergang
Een succesvolle architect heeft zich perfect voorbereid op het einde der tijden. In een luxe villa op een berg in het Zuid-Franse Les Horts is hij in afwacht... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn - grote letter uitgave
Bloedlijn - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord d... »
 
 
 
 
 

Tweede adem - Grote Letter Uitgave
Tweede adem - Grote Letter Uitgave
DE TWEEDE DE WINTER CASEOp een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Polit... »
 
 
 
 
 

Uit liefde voor jou
Uit liefde voor jou
Sandra en Juliette zijn als kinderen de dikste vriendinnen. Tot Juliette van de een op de andere dag spoorloos verdwijnt. De jaren verstrijken, tot Juliette ... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »