Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De dochter die goed wilde doen
De dochter die goed wilde doen
<p>Wanneer kunstschilder Eva Romeijn op een avond thuiskomt, blijkt zich daar een jonge vrouw schuil te houden. Amelie vertelt dat ze bang is en beweert dat... »
 
 
 
 
 

De laatste dag
De laatste dag
Op kerstavond voltrekt zich in een rustig gelegen dorp een afschuwelijk gezinsdrama. Maanden later kijken de inwoners terug op de gebeurtenis, die de gemoede... »
 
 
 
 
 

De hond die naar het asiel moest
De hond die naar het asiel moest
De bejaarde, alleenstaande Ger Beenman wordt twee weken na zijn dood gevonden in zijn vervallen boerderij aan de rand van Vorden. Hij lijkt een natuurlijke d... »
 
 
 
 
 

Een duister pad
Een duister pad
Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid?

Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
Ach, overal is wel eens wat. Jacqueline houdt van haar echtgenoot, al intimideert en manipuleert hij haar steeds vaker. Het ligt vast ook aan haar, want voor... »
 
 
 
 
 

3 voor 2 actiepakket
3 voor 2 actiepakket
 »
 
 
 
 
 

Verstikkende liefde
Verstikkende liefde
Een moeder heeft het beste voor met haar zoon. Het allerallerbeste. Voeding is enorm belangrijk: ze geeft hem alleen rauw eten. Maar zoonlief heeft stiekem k... »
 
 
 
 
 

Zwarte weduwe
Zwarte weduwe
Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish,hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte... »
 
 
 
 
 

In vrije val
In vrije val
Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan het opknapp... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »