Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vlaag van waanzin
Een vlaag van waanzin
Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad.Hij is een succesvoll... »
 
 
 
 
 

VISK: Handleiding
VISK: Handleiding
 »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Zwart water van Corine Hartman is een thriller over onvoorwaardelijke liefde, verborgen verdriet en drie gruwelijke moorden. Frederique van Ostende is een be... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Schone kunsten
Schone kunsten
<p>In <em>Schone kunsten, </em>het eerste deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman, heeft inspecteur Nelleke de Winter een veelei... »
 
 
 
 
 

Zwart hart
Zwart hart
De liefde is over. Suzan beseft het allang: haar man geeft niets meer om haar. Op de avond van hun twaalfenhalf-jarig huwelijk heeft ze een wel heel lugubere... »
 
 
 
 
 

Open einde
Open einde
Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. De inwoners van... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord d... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »