Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Caviar, champagne and me!
Caviar, champagne and me!
De belevenissen van een weduwe in de relatiejungle, met loslopende Bokito’s, krokodillen en Lion Kings. Het wordt beschreven op humoristische wijze: droog, ... »
 
 
 
 
 

Help een spreekbeurt
Help een spreekbeurt
Hoe kies je een leuk en boeiend onderwerp voor je spreekbeurt, boekbespreking of werkstuk? Waar haal je de informatie vandaan? Welke internetsites zijn handi... »
 
 
 
 
 

Haas is op kip
Haas is op kip
Haas is op kip en geeft haar een ring. maar help, de ring valt in de sloot. Haas duikt en zoekt de ring. maar dan zit hij vast aan een boot. Hij vaart mee na... »
 
 
 
 
 

oom stef past op
oom stef past op
De ouders van Teun en Fem gaan naar een feest. Oom Stef past op. Als hun vader en moeder weg zijn, bouwen Teun en Fem samen met hun oom hun eigen feestje. Ni... »
 
 
 
 
 

Het regent, het regent
Het regent, het regent
verhalen, spelletjes en weetjes over het weer »
 
 
 
 
 

DE O VAN OMA
DE O VAN OMA
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
<p>De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Ze beleven samen een paar heerlijk... »
 
 
 
 
 

Verkeerd verbonden
Verkeerd verbonden
<p>In dit Theaterleesboek vind je de leukste moppen, telefoongesprekken en verhalen om samen hardop voor te lezen aan publiek. Deze gaan over een spannende z... »