Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

ik eet je op
ik eet je op
In de nieuwe Kluitman-serie lees lees lees kunnen kinderen na drie weken leesonderwijs al hun eerste boek lezen. Vaak is AVI Start nog te moeilijk, maar met ... »
 
 
 
 
 

Een mop is top!
Een mop is top!
 »
 
 
 
 
 

Ik tem een beer
Ik tem een beer
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Enige echte complete gids voor spreekbeurten
Enige echte complete gids voor spreekbeurten
De enige echte complete gids voor werkstukken en boekbesprekingen
Hoe kies je een leuk en boeiend onderwerp voor je spreekbeurt, boekbespreking of werkstuk? ... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
<p>Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Freek ner... »
 
 
 
 
 

Love u 2 much
Love u 2 much
Tijdens een bezoek aan een fantasy-event raakt Jannas vriendin Evy tot over haar oren verliefd op de 24-jarige Lucien. Janna baalt, want vervolgens ziet Jann... »
 
 
 
 
 

Hallo aarde hallo Nederland
Hallo aarde hallo Nederland
Ga nooit zomaar naar een vreemde planeet. Zeker niet als die planeet Aarde heet. En helemaal niet als je in Nederland terecht komt.Wat een rare gewoontes! Va... »
 
 
 
 
 

Haas is op kip
Haas is op kip
<p>Haas is op kip en geeft haar een ring. maar help, de ring valt in de sloot. Haas duikt en zoekt de ring. maar dan zit hij vast aan een boot. Hij vaart mee... »
 
 
 
 
 

wie arm is moet slim zijn
wie arm is moet slim zijn
keet is bang voor tes en maud.zij pesten haar vaak,en keet durft niets te doen.tot ze tinka leert kennen.tinka heeft bijna niets,maar ze durft alles!tinka ne... »